aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Χοντρή ζημιά για Λουτσιάνο!

Τρομερή ατυχία με Λουτσιάνο στον Παναθηναϊκό. Την ήμερα που έκανε την καλύτερή του εμφάνιση στα πράσινα και έδειχνε ότι σιγά-σιγά προσαρμόζεται στα «θέλω» του Μαρίνου Ουζουνίδη και στις απαιτήσεις που υπάρχουν από αυτόν, έπαθε σοβαρή ζημιά.

Ο Βραζιλιάνος άσος έγινε αλλαγή στο 78ο λεπτό (πήρε τη θέση του ο Μολίνς) της εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΛ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου και κατευθείαν φάνηκε (λόγω και της αντίδρασής του), ότι πρόκειται για σοβαρή ζημιά. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν απέφυγε τα χειρότερα. Συγκεκριμένα υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη συνδέσμων και ρήξη έξω μηνίσκου.

Ο παίκτης θα περάσει το συντομότερο δυνατό την πόρτα του χειρουργείου και στη συνέχεια θα αρχίσει ο Γολγοθάς για την επιστροφή του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα τον έχει και πάλι στην διάθεσή του στα τέλη του Φεβρουάριου του 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ