aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Μπλόκο» της Λαμίας στον Παναθηναϊκό!

«Μπλόκο» της Λαμίας στον Παναθηναϊκό!

Πήγε να το… ξανακάνει ο Παναθηναϊκός, αλλά, αυτήν τη φορά, ήταν άτυχος!

Λίγες μέρες μετά την «καρυδάτη» νίκη επί της ΑΕΛ, οι «πράσινοι» ισοφάρισαν στο 85′, με τον Μολίνς, τη Λαμία και πήγαν να… ξεράνουν εντελώς τους γηπεδούχους στο 92′, όταν ο Σουηδός είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, με το 1-1, τελικά, να παραμένει ως το φινάλε!

Είχε προηγηθεί ένα απίστευτο αυτογκόλ-καραμπόλα από τον Χουλτ, με το «τριφύλλι», πάντως, να είναι τραγικό στο πρώτο ημίχρονο, αναγκάζοντας τον Μαρίνο Ουζουνίδη να κάνει λόγο για ντροπή, αναφορικά με την εμφάνιση του α’ μέρους.

Στο β’, οι «πράσινοι» ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν, και έκλεισαν τη Λαμία στο μισό γήπεδο, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Παπαδόπουλου και, ουσιαστικά, ισοφάρισαν στην πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι -και στη δεύτερη είχαν το δοκάρι! Ανεπανάληπτος ο κόσμος του Παναθηναϊκού, δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να τραγουδάει.

Στον αντίποδα, εξαιρετική η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις μετά την Τούμπα και πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, στο πρώτο της, εντός έδρας ματς απέναντι σε «μεγάλο» του ελληνικού ποδοσφαίρου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ