aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜπλάζιτς: «Απορρίπτω όλες τις κατηγορίες...»

Μπλάζιτς: «Απορρίπτω όλες τις κατηγορίες…»

Στην έκδοση δήλωσης με την οποία τονίζει, ότι δεν θα διακινδύνευε ποτέ το όνομα του και την καριέρα του, αρνούμενος κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες για το «ύποπτο» προς χειραγώγηση παιχνίδι του Πανελευσινιακού με τα Χανιά, προέβη ο Σρτζιάν Μπλάζιτς.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Με αγανάκτηση απορρίπτω όλες τις κατηγορίες ότι έχω σε οποιαδήποτε, ακόμα και στον αγώνα FC Panelefsiniakos – AO Xania εμπλακεί σε οποιαδήποτε παροχή ή άλλες παράνομες δραστηριότητες. Πιστεύω ότι οι ισχυρισμοί που κατακλύζουν τα Μέσα Ενημέρωσης και της Επιτροπής Δεοντολογίας tis EPO τις τελευταίες ημέρες είναι εν λόγω αποτέλεσμα κατ ‘αποκοπήν βιαστικών παρατηρήσεων, οι οποίες καθόλου δεν βασίζονται σε γεγονότα, επιχειρήματα και την αλήθεια.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής 16 χρόνια (ενδεικτικά έχω παίξει στην Ελλάδα, την Κύπρο, το Βέλγιο) και μάλιστα υπήρξα και διεθνής και όσοι τυγχάνει να με γνωρίζουν, ξέρουν πολύ καλά ότι όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζομαι τίμια και δίνω πάντα των καλύτερο εαυτό μου. Ουδέποτε συμμετείχα σε χειραγωγημένους αγώνες για στοιχηματικούς σκοπούς ούτε μου προτάθηκε ποτέ κάτι τέτοιο, καθώς το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να προετοιμάζομαι όσο καλύτερα μπορώ ώστε να είμαι ο καλύτερος!

Όλοι γνωρίζουν τον επαγγελματισμό που με διακρίνει και την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο. Δεν θα διακινδύνευα ουδέποτε το όνομα και την καριέρα, που έχτισα με κόπους και θυσίες, συμμετέχοντας σε χειραγωγημένους αγώνες. Επειδή ως αθλητής που ασχολείται με το ποδόσφαιρο άνω της 20ετίας, αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες για συμμετοχή μου σε χειραγωγημένο αγώνα προκειμένου να προσποριστούν σε ομάδες ή σε τρίτους περιουσιακά οφέλη μέσω χρηματικών αποδόσεων από στοιχηματισμό και θεωρώ απαράδεκτο και κακόβουλο να εμπλέκεται το όνομά μου σε τέτοιου είδους παράνομες δραστηριότητες.

Προκειμένου να προστατεύσω το όνομα και την υπόληψή μου, θα χρησιμοποιήσω δε όλα τα νόμιμα μέσα και θα προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες. Eπιφυλασσομαι παντος νομιμου δικαιωματος μου και κατα παντος υπευθυνου για την προσβολη που εχω υποστει αλλα και για τη ζημια που προκαλεσαν στην επαγγελματικη μου πορεια οσοι με ενεπλεξαν σε αυτην την περιπετεια διχως να εχω την παραμικρη ευθυνη.

Με εκτίμηση, Σρτζιάν Μπλάζιτς»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ