aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜπάρκας, η ακριβότερη μεταγραφή του Μελισσανίδη

Μπάρκας, η ακριβότερη μεταγραφή του Μελισσανίδη

Ένα τρελό απόγευμα στα μεταγραφικά της Ένωσης! Αρχικά  η ΑΕΚ συμφώνησε μέσω του Τιμούρ Κετσπάγια με τον Γκιόργκι Λορία αλλά λίγο αργότερα επήλθε και η συμφωνία με τον Βασίλη Μπάρκα, με αποτέλεσμα ο Έλληνας κίπερ να… αποκρούσει το deal με τον Γεωργιανό, το οποίο δείχνει να χαλάει οριστικά.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη “24ο Ευαγγέλιο” η συμφωνία με τον Ατρόμητο για τον Μπάρκα, έφτασε τις 700.000 ευρώ, ποσό το οποίο τον κάνει την πιο ακριβή μεταγραφή στη νέα θητεία του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, πρωτιά που κατείχε ο Μάνταλος με τις 500.000 ευρώ.

Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει τόσο την επίσκεψη του 22χρονου πορτιέρε στο κότερο του Μελισανίδη στις 31 Μαΐου αλλά και τις μυστικές κινήσεις του “Τίγρη” για το κλείσιμο των μεταγραφών στις 5 Ιουνίου.

Σήμερα ο Ευάγγελος Μίχος, “κλείνει” το ρεπορτάζ και δίνει στη δημοσιότητα τα νούμερα που έφεραν το deal. Από το 1.000.000 της ρήτρας, την πρόταση του Σπανού (800.000) και το κλείσιμο της συμφωνίας στα χρήματα που ήθελε ο Μελισσανίδης, δηλαδή τις 700.00 ευρώ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ