aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ατρόμητος με ψυχή!

Αρχίζει να παίρνει τα πάνω του ο Ατρόμητος. Οι «μπλε» επικράτησαν 2-1 της Ξάνθης στο Περιστέρι με τον Τόνσο να γίνεται πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τέρμα στο 85ο λεπτό και η ομάδα του πέτυχε δεύτερη σερί μεγάλη νίκη ύστερα από το 1-0 στην Τρίπολη την περασμένη εβδομάδα.

Ο Πλατέλλας άνοιξε το σκορ στο 42ο λεπτό, με το πρώτο του γκολ με την μπλε φανέλα και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 57’ με αυστηρό πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Γιουνές.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι, λόγω δεύτερης κίτρινης που δέχθηκε ο Καρασαλίδης λίγο πριν το φινάλε.

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοβ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπάγκα (64′ Μανιάτης), Ούμπιδες, Τόνσο, Πλατέλλας (79′ Λε Ταλέκ), Λημνιός, Ντάουντα (87′ Κυριακίδης)

Στον πάγκο: Θεοδωράκης, Λαζαρίδης, Κοντοές, Βασιλείου

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Ορφανίδης, Φλίσκας, Καρασαλίδης, Σιλά, Ντε Λούκας (76′ Πιτσέλι), Λουσέρο, Λάζιτς, Βασιλακάκης (84′ Λισγάρας), Καμαρά (60′ Τριάδης), Γιουνές.

Στον πάγκο: Ζαρόπουλος, Σολτάνι, Μεχία, Ράνος

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου. Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης, Ιορδάνης Απτόσογλου 4ος Διαιτητής: Σπυρίδων Σελίμος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ