aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Άρπαξε βαθμό στην Κρήτη ο Πανιώνιος!

Υπάρχει η μια του κλέφτη, οι δύο, οι τρεις και υπάρχουν και οι… εφτά! Τόσες φορές τη φετινή σεζόν δεν έχει καταφέρει ο ΟΦΗ να κρατήσει υπέρ του αποτέλεσμα και τόση είναι η απόσταση ανάμεσα στην αποθέωση που γνώριζαν οι παίκτες του για 80 λεπτά και τις εν χορώ αποδοκιμασίες που ακούστηκαν μετά τη λήξη. Οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το πλεονέκτημα στο ματς και ο Πανιώνιος, με τον Άκη Μάντζιο να επιμένει και να καταφέρνει να πάρει το καλύτερο από την ομάδα του στη μετά… Μασούρα εποχή, κατάφερε να ισοφαρίσει και να μη φύγει ηττημένος από το Ηράκλειο.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία στο πρώτο εικοσάλεπτο του ματς και έψαχναν τις προϋποθέσεις για να βάλουν νωρίς τις βάσεις για τη νίκη, κυρίως από τα αριστερά με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη να είναι σε πολύ καλή μέρα. Οι πρώτες καλές τους στιγμές πέρασαν ανεκμετάλλευτες και όταν ο Πανιώνιος άρχισε να αντιδράει και να διεκδικεί πράγματα από τα ματς, μίλησε η… βροχή. Διπλό γλίστρημα σε μια φάση και ο Πλατέλλας είχε την ψυχραιμία και την ευφυΐα να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ρυθμό, είχε ένταση, είχε τον Πανιώνιο να ψάχνει την ισοφάριση και να μην τη βρίσκει, τον ΟΦΗ να είναι απειλητικός χωρίς να μπορεί να εκμεταλλευτεί τους χώρους και εντέλει είχε τη… συνήθη κατάληξη για τους Κρητικούς, που για ένα ακόμα ματς δεν κρατάνε το αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά, ο Ουμάρ Καμαρά πλήγωσε τους γηπεδούχους βρίσκοντας το γκολ της ισοφάρισης στο 80’ και έδωσε στην ομάδα του το βαθμό που τον κρατάει σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ