Αποφασίζει η ΑΕΛ για Σαλπιγγίδη

Η ΑΕΛ έχει δείξει ενδιαφέρον να εντάξει στο δυναμικό της τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αλλά πρόταση στον διεθνή επιθετικό ακόμα δεν έχει γίνει. Σε περίπτωση που του γίνει και τον ικανοποιεί, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη εξετάζει η ΑΕΛ. Οι “βυσσινί” φέρεται να έχουν κάνει διερευνητική επαφή με τον 34χρονο επιθετικό, αλλά επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει. Αν ωστόσο το αποφασίσει η διοίκηση και το προχωρήσει το θέμα, δεν αποκλείεται ο “Σάλπι” να επιστρέψει στους “βυσσινί”.

Εκεί έπαιξε το δεύτερο μισό της σεζόν 1999-2000, όταν η ομάδα του κάμπου συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής. Τελευταία φορά που συμμετείχε σε επίσημο παιχνίδι ο διεθνής επιθετικός ήταν στις 16 Ιουλίου 2015, στην ευρωπαϊκή αναμ’έτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Από τότε που έφυγε από τον Δικέφαλο είναι χωρίς ομάδα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει αφήσει τον εαυτό του. Ίσα, ίσα που γυμνάζεται καθημερινά και είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Μένει να φανεί εάν λοιπόν γίνει πρόταση στον Μακεδόνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος αν πει το “ναι” θα συναντήσει ξανά τον Άγγελο Αναστασιάδη.

ΠΗΓΗsport24.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ