aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑπό προσωρινός, μόνιμος ο Ιβιτς στον ΠΑΟΚ

Από προσωρινός, μόνιμος ο Ιβιτς στον ΠΑΟΚ

Ο Βλάνταν Ίβιτς ανέλαβε πρώτος τεχνικός στον ΠΑΟΚ, αντικαθιστώντας τον Ιγκόρ Τούντορ και σε σύντομο χρονικό διάστημα μπόρεσε να αναμορφώσει την ομάδα, να την οδηγήσει στην πρώτη θέση των πλέι οφ και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ετσι, κέρδισε επάξια την εμπιστοσύνη του Ιβάν Σαββίδη, με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ να δίνει την ευκαιρία να συνεχίσει από τη θέση του πρώτου προπονητή.

Παρόντος του Ίβιτς, ο Σαββίδης μπροστά στην κάμερα του Nova γνωστοποίησε την απόφασή του, θέλοντας έτσι να επιβραβεύσει ένα «παιδί από τα σπλάχνα του συλλόγου»

«Έχουμε ολοκληρώσει μια δύσκολη σεζόν. Θέλαμε στην εορταστική χρονιά για τη συμπλήρωση 90 ετών να βγούμε στο Champions League. Συγχαίρω όλη τη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ. Πήραμε την πρόκριση με την αξία μας. Ήταν δύσκολες εποχές. Η σεζόν είχε διακυμάνσεις, αλλά προφανώς ο Θεός μας οδηγεί. Δείξαμε χαρακτήρα. Ξεκινήσαμε χωρίς βαθμό και βγήκαμε πρώτοι χωρίς να χάσουμε ούτε ένα ματς.

Έτσι μπροστά στις κάμερες σε όλους θέλω να πω ευχαριστώ στον Βλάνταν. Αυτός κατάφερε να μαζέψει τις δυνάμεις και να μας οδηγήσει σε αυτό το αποτέλεσμα. Τον συγχαίρω ως τον πρώτο προπονητή του ΠΑΟΚ. Θα συζητήσουμε τις λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες. “Εσύ ο ίδιος θα αποφασίσεις τη μοίρα σου”, του είχα πει. Είναι άνθρωπος που δούλεψε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, έχει καταφέρει να ολοκληρώσει με επιτυχία τη σεζόν και θέλω να του ευχηθώ πολλές επιτυχίες ως πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ»  είπε ο Σαββίδης

«Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, όπως και τους ποδοσφαιριστές για την υπερπροσπάθεια που έκαναν. Αυτοί έκαναν ουσιαστικά την δουλειά. Είμαι σίγουρος πως όλοι θα δίνουν το 100% από εδώ και πέρα για να κάνουν περήφανο τον κόσμο του ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Ίβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ