aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Απεβίωσε ο Παντελής Αθηνής

Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 62 χρονών ο επιχειρηματίας Παντελής Αθηνής, ο οποίος τις τελευταίες δύο εβδομάδες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ στην Αθήνα, μετά από επεισόδιο ανευρύσματος στον εγκέφαλο, το οποίο επεσυνέβη στη Λευκωσία την Κυριακή 28 Ιανουαρίου. Ο εκλιπών ήταν ένας πολύ δραστήριος επιχειρηματίας, με άξονα των δραστηριοτήτων του την κυκλοφορία και διανομή εντύπων όντως ο ιδρυτής της εταιρείας «Πρακτορείο Τύπου Κρόνος Limited».

Ήταν επίσης ιδιοκτήτης της εταιρείας Pathin Trading Ltd Company Profile, ενώ εταιρίες του ομίλου του διανέμουν τον ξένο Τύπο στην Ελλάδα με αποκλειστικές συνεργασίες με διεθνή έντυπα. Ο Παντελής Αθηνής γεννήθηκε στο Κοιλάνι της Λεμεσού το 1956, σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα, ενώ ήταν πρόεδρος της ΑΕΚ Κοιλανίου. Διετέλεσε επίσης αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Αθηνών, ενώ ήταν και μεγαλομέτοχος στην Εταιρεία Απόλλωνα.

Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό άνθρωπο και καλό οικογενειάρχη, ο οποίος ήταν πάντα έτοιμος να βοηθήσει οικονομικά και άλλως πως όσους ζητούσαν τη βοήθεια του. Σημαντική ήταν η προσφορά του εκλιπόντος στην γενέτειρα του την κοινότητα Κοιλανίου, ενώ διατηρούσε πάντα ενδιαφέρον για τα πολιτικά δρώμενα Κύπρου και Ελλάδας. Ο Παντελής Αθηνής καταλείπει σύζυγο, δύο παιδιά και πέντε εγγόνια. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές λεπτομέρειες για την κηδεία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ