aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Αντίο» με τρομερή ανατροπή η «βασίλισσα»

«Αντίο» με τρομερή ανατροπή η «βασίλισσα»

Ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες άφησε το εντυπωσιακό 4-3 της Βέροιας επί του Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι πήραν μια νίκη στο τελευταίο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο τους, καθώς είχαν ήδη υποβιβαστεί, ενώ οι Αρκάδες γνώρισαν μια ανώδυνη ήττα, αφού παραμένουν στην κατηγορία.

Το ματς

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης της Βέροιας με τον Αστέρα Τρίπολης οι οπαδοί των γηπεδούχων παρακολούθησαν μια… σύνοψη της φετινής εικόνας της ομάδας, που την οδήγησε στον αναπόφευκτο υποβιβασμό.

Σαν να μην κατέβηκαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο έμοιαζαν οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου της Ημαθίας, οι οποίοι από το όγδοο λεπτό κιόλας βρέθηκαν με 2-0 πίσω στο σκορ, με τον Μανιά να χτυπάει ισάριθμες φορές.

Ωστόσο η «βασίλισσα του βορρά» βρήκε τη δική της απάντηση στον επιθετικό των Αρκάδων στο πρόσωπο του Λινάρδου που μαζί με τον Καπετάνο δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, με τελικό απολογισμό τρία τέρματα!

Τα δύο γκολ του Λινάρδου και το ένα του Καπετάνου άλλαξαν εντελώς την κατάσταση και πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το 20λεπτό, η ανατροπή ήταν γεγονός. Μάλιστα, προς το τέλος του ημιχρόνου η Βέροια σημείωσε ακόμη ένα, όταν προσπάθεια του Σαρπόνγκ βρήκε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι 4-2.

Δυστυχώς για τους (λίγους) θεατές στην εξέδρα, το δεύτερο μέρος δεν είχε ανάλογε συγκινήσεις (και αριθμό γκολ). Έτσι, δεν θα μείνει για πολύ καιρό στη μνήμη όσων το είδαν, με εξαίρεση τον Μιχάλη Μανιά.

Ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης κατάφερε να φτάσει σε ένα τρίτο γκολ, έχοντας πάρει… προσωπικά την υπόθεση, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν άλλα αποθέματα ενώ με τα αποτελέσματα να τους βολεύουν, γνώριζαν πως έτσι κι αλλιώς είχαν ήδη σώσει την παρτίδα της παραμονής.

Οι συνθέσεις:

Βέροια: Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Αντονιάν, Τόμας (60’ Σούλε), Καλί, Ασίγκμπα, Λινάρδος (90’ Κωνσταντινίδης), Μίλιεβιτς (79’ Παπαδόπουλος), Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Γιαννούλης , Μπέρτος, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Τσουκαλάς (90’ Τσιλιανίδης), Ιγκλέσιας, Μάσα, Λούις (61’ Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης (46’ Γκοντό), Μανιάς.

Διαιτητής: Σέζος
Βοηθοί: Δημητριάδης, Καραβασίλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ