aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αντερλάν Σάντος για την άμυνα

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό αναφορικά με την ενίσχυσή του στα στόπερ είναι να φέρει στον Πειραιά έναν κεντρικό αμυντικό που θα έχει την ποιότητα να πάρει σπίτι του τη φανέλα του βασικού. Γι’ αυτό και η αναζήτηση γίνεται στο «πάνω ράφι» με περιπτώσεις που έτσι και αλλιώς έχουν αντικειμενική δυσκολία.

Είναι επίσης δεδομένο πως ένας εκ των Μποτία ή Ντα Κόστα θα ακολούθησουν τον δρόμο της εξόδου, με τον πρώτο αυτήν τη στιγμή να θεωρείται ο πιο πιθανός, χωρίς να αποκλειστεί αλλαγή δεδομένων. Αλλωστε πολλά θα εξαρτηθούν από το τι προτάσεις θα υπάρξουν για τους δύο στόπερ.

Ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε με την υπόθεση του Ζαμπράνο που έτσι και αλλιώς από την αρχή ήταν δύσκολη και έγινε σχεδόν απίθανη με την παραμονή της Αϊντραχτ. Ο Ζαμπράνο δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Στη λίστα των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται επίσης ένα ακόμη δυνατό όνομα για το κέντρο της άμυνας, ο Αντερλάν Σάντος της Βαλένθια, που και πέρσι απασχόλησε τον Ολυμπιακό. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος στόπερ που έπαιζε στην Μπράγκα και από τότε τον είχαν ξεχωρίσει οι «ερυθρόλευκοι», παρότι είχε πολλές συμμετοχές με τις «νυχτερίδες», δεν έπεισε και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη Βαλένθια είναι στους παίκτες που παραχωρούνται.

Βεβαίως το ενδεχόμενο πώλησης είναι «τσουχτερό» με την περίπτωση του δανεισμού να φαντάζει πιο βατή, στο ενδεχόμενο βεβαίως που θα μπορέσουν να πάρουν καλή θέση στη «μάχη» για την απόκτησή του οι “ερυθρόλευκοι” μια και υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ