aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αντεπίθεση τώρα!

Το πρωτάθλημα είναι πάντα ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της αποχής των διαιτητών και των Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς και αντιμετωπίζουν σήμερα εκτός έδρας τον Λεβαδειακό για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15).

Οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να μειώσουν τη διαφορά των οκτώ βαθμών από τον ΠΑΟΚ, ώστε να μπορέσουν να ασκήσουν περισσότερη πίεση στους Θεσσαλονικείς.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς μετράει τέσσερις επιστροφές. Πρόκειται για τους Ελαμπντελαουί, Σισέ, Ποντένσε και Χριστοδουλόπουλο, με τους τρεις πρώτους να παίρνουν φανέλα βασικού.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Γκιγέρμε και Μπουχαλάκης, με τον Φορτούνη να παίζει ως «δεκάρι». Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται οι Ποντένσε και Ναουέλ, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Χασάν.

Εκτός είναι ο Καμαρά, ο οποίος είχε πρόβλημα στον τετρακέφαλο και θα κάνει αγώνα δρόμου για τα παιχνίδια με την Ξάνθη και τον Αστέρα Τρίπολης, στις 22 και 27 Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ