aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΆλλη κλάση η Τσέλσι, «έπνιξε» τον ΠΑΟΚ (video)

Άλλη κλάση η Τσέλσι, «έπνιξε» τον ΠΑΟΚ (video)

Η βραδιά… στράβωσε με το καλημέρα για τον ΠΑΟΚ! Η Τσέλσι έδειξε την κλάση της και με ποδόσφαιρο άλλης ταχύτητας προηγήθηκε στο 7′, έχασε πολλές ευκαιρίες και τελικά έφυγε νικήτρια από την Τούμπα (0-1). 

Έβδομη νίκη σε επτά παιχνίδια για τον Μαουρίτσιο Σάρι σε αγώνες ομίλων Europa League! Ο Ιταλός τεχνικός συνεχίζει με ποσοστό 100%, αφού τη σεζόν 2015-16 που είχε κατέβει στη διοργάνωση ως προπονητής της Νάπολι, είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στους 32 συλλέγοντας 18 βαθμούς…

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Αρνήθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ ο Μαγιένκο

Οι παίκτες του λονδρέζικου συλλόγου κατάφεραν να φτάσουν στο γρήγορο γκολ με τον Μπάρκλεϊ να βρίσκει την πρώτη του ασίστ με τη φανέλα της Τσέλσι και τον Γουίλιαν το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό γκολ των «μπλε» από θέση τετ-α-τετ!

Έως το ημίωρο ο Άλβαρο Μοράτα κατάφερε τρεις φορές να φανεί απειλητικός αλλά στο σύνολο των περιπτώσεων δεν βρήκε στόχο. Στο 10’ η κεφαλιά του έπειτα από σέντρα του Πέδρο κατέληξε άουτ ενώ τα σουτ που επιχείρησε στο 19’ και στο 27’ κατέληξαν στις πινακίδες…

Διαβάστε επίσης: Ο πρόεδρος της Τσέλσι μοίρασε πατατάκια στην Τούμπα! (pics)

Τεράστια ευκαιρία και για τον Πέδρο στο 38ο λεπτό! Η κάθετη του Αλόνσο τον έβγαλε… φάτσα με το τέρμα αλλά το δεξί πλασέ του Ισπανού σταμάτησε στο σώμα του Πασχαλάκη πριν η μπάλα καταλήξει κόρνερ. Πέναλτι ζήτησε ο ΠΑΟΚ στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου! Ο Μπάρκλεϊ τράβηξε εντός περιοχής τη φανέλα του Μαουρίτσιο αλλά ο Μαγιένκο δεν υπέδειξε την εσχάτη των ποινών.

Στο δεύτερο μέρος η Τσέλσι συνέχισε να διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερνε να εκδηλώσει σποραδικές απειλές, όπως το σουτ του Αλόνσο στο 61ο λεπτό που κόντραρε στο σώμα του Χατσερίντι πριν τα πράγματα γίνουν επικίνδυνα για τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ουίλιαν «πάγωσε» την Τούμπα

Στο 72ο ακόμη ένα ακόμη σουτ του Πέδρο εξουδετερώθηκε από τον Πασχαλάκη ενώ οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Η πιο έντονη στιγμή που παρουσιάστηκε για το συγκρότημα του Λουτσέσκου ήταν το σουτ του Βιεϊρίνια στο 82ο λεπτό, το οποίο κατέληξε εκτός εστίας. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Πέδρο πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου με έντονους πόνους στον αριστερό του αγκώνα.

Σκόρερ: 7′ Γουίλιαν

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιερίνια, Χατσερίντι, Βαρέλα, Τόσκα, Μαουρίτσιο, Βέρνμπλουμ, Σάχοφ (69’ Πρίγιοβιτς), Ελ Καντουρί, Ζαμπά (82’ Μπίσεσβαρ), Πέλκας (62’ Γουάρντα)

Τσέλσι: Kέπα, Τζαπακόστα, Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν, Αλόνσο (65’ Αθπιλικουέτα), Καντέ, Ζορζίνιο (65’ Φάμπρεγας), Γουίλιαν, Μπάρκλεϊ, Πέδρο, Μοράτα (80’ Ζιρού)



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ