aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Άκυρο» σε Τζιμπούρ

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόρριψη της έφεσης του Λούκας Βιγιαφάνιες για την αποβολή του στο ματς με την ΑΕΚ, καθώς και του Ραφίκ Τζιμπούρ για το όσα έγιναν σε αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Όπως γράψαμε από το πρωί, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που είχε κάνει ο Παναθηναϊκός για την ποινή των δύο αγωνιστικών στον Λούκας Βιγιαφάνιες, μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η Ομοσπονδία το επισημοποίησε με ανακοίνωσή της, στην οποία γνωστοποίησε και την απόρριψη της έφεσης του Ραφίκ Τζιμπούρ για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

1. Δέχεται τυπικά την έφεση του ποδοσφαιριστή VILLAFANEZ LUCAS MARTIN κατά της υπ’ αρ.143/2016 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Απορρίπτει αυτή κατ’ ουσία.

2. Δέχεται τυπικά την έφεση του ποδοσφαιριστή RAFIK DJEBBUR κατά της υπ’ αρ.144/2016 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Απορρίπτει αυτή κατ’ ουσία.

3. Δέχεται τυπικά την έφεση του σωματείου ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ κατά της υπ’ αρ. 303/2016 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και κατά του σωματείου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ. Απορρίπτει αυτή κατ’ ουσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ