aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Superleague: Αναβλήθηκε η 9η αγωνιστική

Η Stoiximan Super League με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι η ένατη αγωνιστική των playoffs, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 7 Μαΐου, αναβλήθηκε. Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα στη λίγκα για αναβολή των δύο τελευταίων αγωνιστικών, καθώς χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό με 24 κρούσματα.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει την αγωνιστική αυτή να διεξάγεται την προσεχή Τρίτη (09/05), οπότε δεν θα χρειαστεί πιθανότατα να επανοριστεί και η τελευταία 10η αγωνιστική που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή στις 14 Μαΐου. Η τελική απόφαση για την ημέρα διεξαγωγής θα γίνει στο αυριανό ΔΣ της Superleague στις 12 το μεσημέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague:

«Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της της 9ης αγωνιστικής των Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών που είχαν οριστεί για την 7η Μαΐου 2023 και ώρα 20:00».

Τα παιχνίδια της ένατης αγωνιστικής των playoffs
> Άρης – ΑΕΚ
> Βόλος – ΠΑΟΚ
> Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ