aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣκοπελίτης... η επιστροφή

Σκοπελίτης… η επιστροφή

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες που αγωνίστηκαν ποτέ στο Αιγάλεω, ο Γιάννης Σκοπελίτης, ανήκει πάλι στο «Σίτι». Πέρασαν 10 χρόνια από την τελευταία φορά που ο 39χρονος πια μέσος φόρεσε τη φανέλα της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Ο Σκοπελίτης έπαιξε στο Αιγάλεω από το δεύτερο μισό της σεζόν 1996-1997 μέχρι το πρώτο μισό του 2004-2005, αλλά και από το δεύτερο μισό του 2004-2005 μέχρι το καλοκαίρι του 2007. Είχε μεσολαβήσει το πέρασμα από την Premier League και την Πόρτσμουθ.

Μετά το Αιγάλεω πήγε στην Ανόρθωση, στον Ατρόμητο, στην ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ την τελευταία διετία έπαιζε στη Νέα Σαλαμίνα. Με το Αιγάλεω αγωνίστηκε στην Ευρώπη σε οκτώ παιχνίδια. Σε δύο με τη Φούλαμ τη σεζόν 2002-2003, αλλά και σε έξι το 2004-2005, απέναντι σε Βιγιαρεάλ, Λάτσιο, Παρτιζάν, Μίντλεσπρο, Γκεντσλέρμπιρλιγί (2).

Ο Σκοπελίτης λοιπόν επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αιγάλεω, αφού απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατατέθηκε, βάζοντας την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Μετά τη συμφωνία ο Σκοπελίτης είπε: «Η χαρά είναι πολύ μεγάλη. Νομίζω ότι όταν έφευγα από το Αιγάλεω δεν σκεφτόμουν ότι μπορώ να ξανασυνανθώ με την ομάδα που ανδρώθηκα. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος της ομάδας και θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό .Η μόνη ομάδα που θα ενδιαφερόμουν να έρθω και να κλείσω την καριέρα μου ήταν το Αιγάλεω. Από τη στιγμή που υπήρχε ενδιαφέρον από την ομάδα και το ταιμινγκ ήταν σωστό δεν το σκέφτηκα και πολύ».

Υπενθυμίζεται ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο το Αιγάλεω θα παίξει στη Γ’ Εθνική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ