aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΠΑΟΚ: Περιμένοντας τον Μπερμπάτοφ

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, όπως αναφέρουν και οι συμπατριώτες του, δεν έχει μείνει εκτός δράσης ποτέ άλλοτε για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα εξαιτίας ενός μυϊκού τραυματισμού.

Ο 35χρονος σούπερ σταρ τραυματίστηκε (θλάση, τι άλλο;) στον αγώνα ΠΑΟΚ – Ηρακλής. Το ημερολόγιο έδειχνε: 14 Φεβρουαρίου 2016. Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ έκανε λόγο για απουσία 5-6 εβδομάδων, ο «Μίτκο» επέλεξε να πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του στην Βουλγαρία, κάτι που επιβράδυνε τελικά την επιστροφή του, παρά τον έφερε πιο γρήγορα πίσω στα γήπεδα.

Εχοντας περάσει αρκετός χρόνος και πολλές ώρες μέσα στο γυμναστήριο, αποφασίστηκε από τον Ίβιτς να πάει συντηρητικά στο θέμα Μπερμπάτοφ και να μην πιεστεί με μια ενδεχόμενη γρήγορη επιστροφή του.

Στρατηγικά ο ΠΑΟΚ επέλεξε να έχει τον Βούλγαρο στράικερ πανέτοιμο για τα πλέι οφ τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν στις 11 Μαΐου, τρεις σχεδόν μήνες μετά τον τραυματισμό του…

Ο Μπερμπάτοφ μπήκε με την μπάλα, έκανε πολλές ασκήσεις μέσα στο γήπεδο κι αυτό είναι θετικό σημάδι αναφορικά με την επιστροφή του σύντομα και στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ