Πανιώνιος: «Ακόμα και στο δικαστήριο της Χάγης!»

Ανακοίνωση για τη μη αδειοδότηση εξέδωσε ο Πανιώνιος, που έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση τονίζοντας ότι οι «κυανέρυθροι» θα προσφύγουν ακόμα και στο δικαστήριο της Χάγης!


Μόνο δυσαρεστημένοι μπορούν να είναι στον Πανιώνιο για την απόφαση να μην πάρουν άδεια για τη νέα σεζόν. Οι «κυανέρυθροι» εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους με επίσημη ανακοίνωση, στην οποία τα βάζουν με την αρμόδια επιτροπή, εφησυχάζουν τον κόσμο και στέλνουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση τονίζοντας ότι διατίθενται να πάνε ακόμα και στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, με αφορμή την πρόθεση του Αστέρα Τρίπολης να κάνει προσφυγή στην UEFA και στη FIFA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Παραλάβαμε την Παρασκευή το βράδυ, λες και είμαστε φαντάσματα, την απόφαση περί μη αδειοδότησης της ομάδας μας. Παρά το γεγονός ότι επί τρεις ώρες παρουσιάσαμε τον φάκελό μας, στην επιτροπή αδειοδότησης, φαίνεται πως απευθυνόμασταν εις ώτα μη ακουόντων.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, απέδειξε στην επιτροπή ότι το τελευταίο διάστημα, έχει καταβάλει συνολικά σε Δημόσιο, Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία, τρίτους, προπονητές και ποδοσφαιριστές περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά όμως, η επιτροπή δεν μας έδωσε την άδεια, για λόγους που αν γίνουν γνωστοί θα προκαλέσουν την θυμηδία στο Πανελλήνιο.

Ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να είναι σίγουρος πως η διοίκηση της ομάδας θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την τελική της δικαίωση. Ηδη την Δευτέρα θα καταθέσουμε την έφεσή μας στην Δευτεροβάθμια επιτροπή και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα πάρει αυτό που αξίζει και κατέκτησε μέσα στο γήπεδο.

Όσο δε γι αυτούς που ονειρεύονται προσφυγή στην UEFA και στην FIFA, να ξέρουν ότι εμείς είμαστε διατεθειμένοι να πάμε ακόμα και στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης αν χρειαστεί.

 

ΠΗΓΗgazzeta.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ