aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Τεσσάρα» αλά… Μοράις η ΑΕΚ

Την πρώτη της νίκη στον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 4-0 στο ΟΑΚΑ επί της Κέρκυρας. Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Ένωση, καθώς προηγήθηκε μόλις στο 7΄ με το δυνατό σουτ του Γκάλο αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή. Οι «κιτρινόματυροι» θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» το παιχνίδι στο 26΄ με τον Λαμπρόπουλο, η κεφαλιά του οποίου μετά το φάουλ του Πλατέλλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Αραμπατζή. Οι «Φαίακες» απείλησαν στο 43΄ με το βολέ του Ντουάλα που βρήκε σε ετοιμότητα τον Μπάρκα.

Στο δεύτερο μέρος δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο, η Ένωση κατάφερε στο 78΄ με τον Χριστοδουλόπουλο να «κλειδώσει» το τρίποντο με κεφαλιά, ενώ δύο λεπτά μετά από ασίστ του Μάνταλου ο Πέκχαρτ με πλασέ έκανε το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90΄ ο Ντιόγκο με το αυτογκόλ που πέτυχε μετά τη συρτή πάσα του Αραβίδη.

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)
Κίτρινες: Ανδρεόπουλος, Ντιόγκο, Μοϊσέ

ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίας, Σιμόες (55΄ Γιόχανσον), Γαλανόπουλος, Πλατέλλας (55΄ Μάνταλος), Χριστοδουλόπουλος (86΄ Ζόριτς), Αραβίδης, Πέκχαρτ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Ματιέ, Μοϊσέ, Γρομίτσαρης, Ντιόγκο, Ανδρεόπουλος, Ναζίμ (46΄ Νίκιτς), Γεωργίου, Ντουάλα (67΄ Σπίνουλας), Αρναρέλλης, Παμλίδης (70΄ Γεωργακόπουλος)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ