aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στους «16» τα Τρίκαλα

Στις 16 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν τα Τρίκαλα, τα οποία απέσπασαν εντός έδρας ισοπαλία 0-0 από την Κέρκυρα, τους «πέταξαν» εκτός συνέχειας και ακολουθούν τον Ατρόμητο στην επόμενη φάση.

Η Κέρκυρα ήθελε νίκη και μόνο νίκη για να προσπεράσει στη βαθμολογία τα Τρίκαλα και να προκριθεί αυτή στην επόμενη φάση, οι γηπεδούχοι βολεύονταν και με ισοπαλία και αυτό φάνηκε στην -κατά κύριο λόγο- αμυντική τους φιλοσοφία εντός του αγωνιστικού χώρου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, δημιούργησαν αρκετές αλλά όχι επικίνδυνες ευκαιρίες, με τους παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου να φτάνουν πιο κοντά στο γκολ, με το σουτ του Γροντή στο 6′ από το ύψος του πέναλτι, όπου η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι.

Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό με αντεπιθέσεις και ορισμένες καλές αλλά ημιτελείς προσπάθειες από τους παίκτες των δύο ομάδων, στο δεύτερο τα Τρίκαλα κοίταξαν να διαφυλάξουν το υπερπολύτιμο 0-0 επιστρατεύοντας ένα πιο δυναμικό παιχνίδι και τα κατάφεραν περίφημα, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Στο τρίτο από τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων η Κέρκυρα σκόραρε με τον Γεωργίου, το γκολ όμως ορθώς δεν μέτρησε καθώς ο 32χρονος μεσοεπιθετικός βρισκόταν σε θέση οφσάιντ, απόφαση που υπέδειξε ο πρώτος βοηθός.

Τρίκαλα (Σωτήρης Αντωνίου): Αθανασόπουλος, Πάνος, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Ιντζίδης, Τεγούσης, Τζόκιτς (60’ Τόμιτς), Μίλιεβιτς (57’ Ανδρεόπουλος), Γροντής, Τσίπρας, Ντιατά (75’ Ζγκούρι).

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας (54’ Γεωργίου), Γρομητσάρης, Αρτυματάς, Αναστασίου, Μπαλάφας (80’ Βάργκας), Κρητικός, Κόντος, Ζορμπάς, Μεληκιώτης (54’ Γκόμες), Μπάουμαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ