aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στον… πάγο ο Παναθηναϊκός, στους «8» η Λαμία!

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου συνεχίζει η Λαμία. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, παρά την έντονη πίεση που δέχτηκε στη Λεωφόρο, κατάφερε να υπερασπιστεί το 4-1 του πρώτου ματς στο χιονισμένο ΔΑΚ και παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με σκορ 1-0 πέρασε στην επόμενη φάση.

Απόλυτο αφεντικό ήταν στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι που όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα μετέφερε την πίεση στους φιλοξενούμενους. Η ομάδα της Φθιώτιδας έβγαλε με το «μηδέν» το ημίχρονο και στη συνέχεια… έπαιξε με το ρολόι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το «τριφύλλι» είχε χάσει την φρεσκάδα του και παρά την κατοχή της μπάλας δεν απειλούσε με την ίδια ευκολία. Σε ένα σημείο πάντως, που η Λαμία έδειχνε να έχει παγώσει τον ρυθμό, το ματς πήρε φωτιά αφού ο Μουνιέ άνοιξε το σκορ στο 74’ με κοντινό σουτ. Οι πράσινοι το πάλεψαν μέχρι τέλους, όμως δεν κατάφεραν να βρουν κι ένα δεύτερο γκολ που θα γέμιζε με ακόμη περισσότερο άγχος τους φιλοξενούμενους.

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Ινσούα, Αυλωνίτης (77’ Πίσπας), Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Τζανδάρης (57’ Δώνης), Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Μουνιέ, Άλτμαν (58’ Χατζηγιοβάνης), Μόλινς.

Λαμία (Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Παντελιάδης, Βάντερσον, Ακόστα (79’ Τσούκαλος), Ριβέρα, Αναστασιάδης, Αναστασόπουλος (60’ Κουτρομάνος), Μπλάζιτς, Ασίγκμπα, Πίτι (86’ Βουό).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ