aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Σκάλωσε» στα Τρίκαλα ο Ατρόμητος

Ο πρωτοπόρος της Super League Ατρόμητος, δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από τα Τρίκαλα. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδας.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν, με αυτογκόλ του Καρασαλίδη στο 51’ και στην προσπάθειά του να απομακρύνει το φάουλ που εκτέλεσε ο Γκόλιας. Η ομάδα του Περιστερίου εμφανίστηκε καλύτερη στη συνέχεια, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει με τον Μανούσο στο 75’.

Το αποτέλεσμα αυτό βάζει «φωτιά» στον όμιλο, καθώς στην 1η θέση βρίσκονται μαζί οι δύο ομάδες με 4 βαθμούς και ένα βαθμό πίσω τους βρίσκεται η Κασσιόπη, που θα αναμετρηθεί με τα Τρίκαλα την τελευταία αγωνιστική, σε ένα ματς που θα δίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η 4η Σπάρτη, που θα αγωνιστεί τώρα με τον Ατρόμητο, είναι χωρίς βαθμούς και ήδη αποκλείστηκε.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Ανδρεόπουλος, Τζόκιτς, Μίλιεβιτς, Τσίπρας, Καπός (67’ Ντίνας), Γροντής (55’ Τόμιτς)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Νάτσος, Οριόλ, Ζησόπουλος, Ούμπιδες, Μανούσος, Κυριακίδης, Ουάρντα (46’ Ντάουντα), Βασιλείου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ