aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΠροπηλακισμός σε δημοσιογράφο από οπαδούς του Ολυμπιακού!

Προπηλακισμός σε δημοσιογράφο από οπαδούς του Ολυμπιακού!

Σκηνές ντροπής εκτυλίχθηκαν στο ΟΑΚΑ περίπου μία ώρα πριν τη «σέντρα» του μεγάλου τελικού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Οπαδοί του Ολυμπιακού, που βρίσκονται στο Ολυμπιακό Στάδιο με προσκλήσεις, προπηλάκισαν δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της ΑΕΚ!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο τον απώθησαν, τον χτύπησαν και του μάλιστα του πέταξαν ένα ποτήρι με καφέ! Η κατάσταση θα μπορούσε να ξεφύγει τελείως, αλλά ευτυχώς παρενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις και το περιστατικό έληξε εκεί.

Στο ΟΑΚΑ, όμως, υπήρξε και νέα ένταση λίγα λεπτά αργότερα! Και συγκεκριμένα ανάμεσα στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη και τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ Σωτήρη Τριανταφύλλου, με τον παράγοντα των «ερυθρόλευκων» να τονίζει στον Τριανταφύλλου πως θα έπρεπε να παρέμβει για να «ηρεμήσει» τον δημοσιογράφο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ