aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πέρασε με την ψυχή στο στόμα ο ΠΑΟΚ!

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου πέρασε ο ΠΑΟΚ, που όμως αγχώθηκε αρκετά απέναντι στην Ξάνθη. Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε το μυαλό του στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό και δεν πλήρωσε την χαλαρότητά του αλλά και την ήττα από τους Ακρίτες στην Τούμπα (0-1), αφού είχε προίκα από το πρώτο ματς (2-1).

Μέτριο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, με την ομάδα του Ίβιτς να έχει κακή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και τους παίκτες του Λουτσέσκου να θέλουν αλλά να μην μπορούν να βγάλουν μεγάλη φάση. Καλύτερη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ήταν το δοκάρι του Πέλκα στο 40’ με φοβερό ανάποδο ψαλίδι.

Καλύτερο πρόσωπο είχαν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο 45λεπτο, όμως «γέμισαν» με άγχος όταν ο Γιουνές με όμορφη εκτέλεση φάουλ έπιασε στον… ύπνο τον Γλύκο κι έκανε το 0-1 (64’). Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ νευρικός, με τον κόσμο του να αποδοκιμάζει την ομάδα κάθε φορά που βρισκόταν στο μισό γήπεδο. Στο φινάλε, οι γηπεδούχοι «πάγωσαν» τον ρυθμό και με εξαίρεση το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων δεν κινδύνεψαν και πήραν το εισιτήριο, έστω και με πιο αγχωτικό τρόπο απ’ ότι αρχικά θα περίμεναν.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Κίτσιου (69’ Μάτος), Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Κάμπος, Μυστακίδης, Πέλκας (62’ Μπίσεσβαρ), Κουλούρης (85’ Πρίγιοβιτς)

Στον πάγκο: Σιαμπάνης, Μάτος, Μαλεζάς, Κάτσε, Ματθαίου

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Σιλά, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Λουσέρο, Μεχία (71΄ Ντε Λούκας), Λάζιτς (61’ Τριάδης), Πιτσέλι (61’ Βασιλακάκης), Σολτάνι, Γιουνές

Στον πάγκο: Ζαρόπουλος, Κώστας, Ράνος, Σβάρνας

Διαιτητής: Γιώργος Φουκάκης

Γήπεδο: Τούμπα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ