aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Οριστικά το Σάββατο, στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οριστικά το Σάββατο, στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο θα διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο (6/5) ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, με ώρα έναρξης αυτή που είχε ορισθεί από την πρώτη στιγμή (20:30).

Στη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, δεν συζητήθηκε καν το ενδεχόμενο αναβολής μερικών ημερών του τελικού, όπως είχε διαρρεύσει από το πρωί, εξ αιτίας των προβλημάτων που υπάρχουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αντίθετα, οι αρμόδιοι παράγοντες συζήτησαν τα θέματα που αφορούν τη μετακίνηση των οπαδών των φιναλίστ, η ασφάλειά τους και το πώς θα λειτουργήσει το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Τελικώς, δεν αλλάζει τίποτα σε σχέση με το αρχικό πλάνο, όπως και η ώρα του, καθώς υπήρξε πληροφορία για αλλαγή της, και ο μεγάλος τελικός θα αρχίσει στις 20:30.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ