ΣΟΚ: Πόλεμος-ξύλο-κόλαση! (video+pics)

Νεότερη ενημέρωση: Τα πράγματα ξεφεύγουν από κάθε κατάσταση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, περίπου 2 ώρες πριν από τη σέντρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Οι οπαδοί του «δικεφάλου» του βορρά ήρθαν σε σύγκρουση με αυτούς της Ένωσης, σπάζοντας τα προστατευτικά πορτάκια και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γίνουν μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Όλα αυτά στη γέφυρα ακριβώς πάνω από τις εξέδρες στπ κέντρο του γηπέδου.

18:20 Τα πρώτα «παρατράγουδα» γύρω από το Πανθεσσαλικό δυστυχώς δεν αποφεύχθηκαν. Μια μερίδα οπαδών της ΑΕΚ (που δεν ξεπερνούσε τους 20-30) επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια. Το «ντου» επιδιώχθηκε να αποτραπεί από τους αστυνομικούς με τη χρήση δακρυγόνων και φωτοβολίδων κρότου-λάμψης, ενώ ακολούθησε πετροπόλεμος και κυνηγητό.

Παρόλο που η εστία της έντασης υπήρξε σε ένα συγκεκριμένο σημείο εκτός του γηπέδου, η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική από τα δακρυγόνα, με πολλούς φιλάθλους εντός του σταδίου (συμπεριλαμβανομένων και παιδιών) να προσπαθούν να προστατευτούν. Ευτυχώς με την πάροδο του χρόνου τα πνεύματα ηρέμησαν και η προσέλευση των υπόλοιπων φίλων της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ