ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Κανονικά θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου!

Άσπρος καπνός! Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Πανθεσσαλικό, ξεπεράστηκαν τα εμπόδια και ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα διεξαχθεί, τελικά, κανονικά το Σάββατο, στις 20:30...


Ο κύβος ερρίφθη! Το… φιάσκο με τη διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό δεν ολοκληρώθηκε, τελικά, και αύριο (Σάββατο, 6 Μαΐου), στις 20:30, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην περιβόητη σύσκεψη, που ξεκίνησε λίγο πριν τις 13:30 και ολοκληρώθηκε γύρω στις 15:00, και στην οποία συμμετείχαν η ΕΠΟ, η αστυνομία, η ΓΓΑ, οι τοπικές αρχές, καθώς και οι εκπρόσωποι των δύο «δικεφάλων», άπαντες συμφώνησαν πως το μεγάλο παιχνίδι μπορεί να διεξαχθεί κανονικά, καθώς τα προβλήματα ξεπεράστηκαν ή θα ξεπεραστούν μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ανέλαβε την ευθύνη και εισηγήθηκε θετικά -και- προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη -ο οποίος πήρε πίσω τη χθεσινοβραδινή απόφασή του για αναβολή του αγώνα.

Αυτό που έχει, επίσης, ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι ότι ο κ. Βασιλειάδης δεν θα δώσει, πιθανότατα, το «παρών» στον τελικό, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει τη δυσφορία του για τους χειρισμούς της ΕΠΟ!

CYTAVISION - Live Sports

Την ίδια ώρα, το Πανθεσσαλικό θυμίζει ακόμα εργοτάξιο…