Αναβάλλεται ο τελικός Κυπέλλου!

Το μεγάλο φιάσκο με τον τελικό Κυπέλλου ολοκληρώνεται! Όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM, στην έκτακτη σύσκεψη που έγινε στη ΓΓΑ αποφασίστηκε ότι με τα προβλήματα που υπάρχουν, είναι αναπόφευκτη η αναβολή.

Ένα ακόμα κρεσέντο ανοργανωσιάς είναι έτοιμο να καταγραφεί στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπορεί να απομένουν λιγότερες από 42 ώρες μέχρι την προγραμματισμένη έναρξη, μπορεί οι ομάδες να έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους, μπορεί οι φίλαθλοι να έχουν κανονίσει εκδρομές και ξενοδοχεία, αλλά ο τελικός του Κυπέλλου δεν πρόκειται να γίνει το Σάββατο!

Όπως αποκάλυψε ο Άρης Ασβεστάς στον ΣΠΟΡ FM 94,6, στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της ΓΓΑ συμφωνήθηκε ότι τα πολλά άλυτα ζητήματα γύρω από τη διεξαγωγή του αγώνα στο Πανθεσσαλικό κάνουν μονόδρομο την αναβολή.

Κυριότερος λόγος αυτής της απόφασης είναι, όπως διαβάσατε και νωρίτερα, το ζήτημα με τα εισιτήρια, τα οποία εκδόθηκαν χωρίς να έχουν αρίθμηση. Επειδή λοιπόν κάτι τέτοιο είναι παράνομο και εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για την ασφάλεια των θεατών (μιας και καθένας θα μπορούσε να κάτσει όπου θέλει), κρίθηκε από τον Γιώργο Βασιλειάδη ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί το ματς με αυτά τα δεδομένα.

ΠΗΓΗsport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ