aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αλάνθαστος ο ΠΑΟΚ, οφσάιντ ο βοηθός

ΠΑΟΚ, έτοιμος για τα ημιτελικά! Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου στην Τούμπα και εξασφάλισε πολύ μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τους «4» του θεσμού. Παρ’ όλα αυτά η ισορροπία του ματς διαφοροποιήθηκε με ένα γκολ το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ. Συγκεκριμένα, στο 19’ ο Πέλκας έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από τακουνιά του Σάκχοφ και άνοιξε το σκορ, ωστόσο ο μεσοεπιθετικός ήταν φανερά εκτεθειμένος από την άμυνα των φιλοξενούμενων, κάτι που δεν έδειξε ο α’ βοηθός, Κούλα Χασάν.

Στο υπόλοιπο του ματς, ο Ατρόμητος στάθηκε πάρα πολύ καλά, καθώς κάθε αντεπίθεσή του «μύριζε» γκολ, αλλά έλειπε η ουσία στην τελική του προσπάθεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν το ματς με 11 τελικές έναντι 9 του ΠΑΟΚ.

Το τελικό σκορ και το καθοριστικό δεύτερο γκολ επιτεύχθηκε στο 85′, όταν ο Παύλος Κυριακίδης που είχε περάσει στο παιχνίδι δευτερόλεπτα νωρίτερα, κράτησε αναίτια την μπάλα έξω από την περιοχή της ομάδας του και την έχασε από τον Κάμπος, ο Ελ Καντουρί έβγαλε τη σέντρα και ο Σάκχοφ με άψογη κεφαλιά έγραψε το τελικό αποτέλεσμα, που αφήνει ελάχιστα περιθώρια ανατροπής στο Περιστέρι.

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Βιεϊρίνια – Σάκχοφ, Τσίμιροτ – Λημνιός, Πέλκας (35’ Ελ Καντουρί), Μακ – Κουλούρης (64’ Πρίγιοβιτς).

Ατρόμητος (4-4-1-1): Μίρκοβιτς – Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Σάκιτς – Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (83’ Κυριακίδης), Νάτσος (83’ Ούμπιντες), Ντιγκινί – Βασιλακάκης – Ντάουντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ