aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ, με σπασμένα τα φρένα!

Έχει πάρει μπρος και δεν… σταματιέται η ΑΕΚ! Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη με νέα καλή εμφάνιση, έκανε «φύλλο και φτερό» τον αδύναμο Κισσαμικό, επικρατώντας με 5-0 και «σφράγισε» την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μετά το 1-1 του πρώτου ματς!

Ο Γκάλο με φαουλάρα άνοιξε το σκορ (20’) για τους «κιτρινόμαυρους», για να γίνει λίγο αργότερα (28’) δημιουργός και τον Κρίστισιτς να σκοράρει στο ντεμπούτο του στην ενδεκάδα της Ένωσης! Ο Μάνταλος με πέναλτι έγραψε το 3-0 στο 56’, για να έρθει ο Λιβάγια από τον πάγκο και να σκοράρει δις (78’, 82’) για το τελικό 5-0.

Θετικότατος στην πρώτη του συμμετοχή στο βασικό σχήμα ο Νέναντ Κρίστισιτς, φοβερός για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ροντρίγκο Γκάλο που… φωνάζει για ανανέωση! «Κατάπιε» χιλιόμετρα ο Μπακάκης, βοήθησαν ξανά και δείχνουν να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο οι Άλεφ και Μάνταλος.

Πολύ καλή η εικόνα των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος, είχαν τις ευκαιρίες τους και θα μπορούσαν να πετύχουν ένα γκολ. Ωστόσο, κατέρρευσαν στο δεύτερο ημίχρονο και αποχαιρετούν την διοργάνωση με μια βαριά ήττα!

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Γκάλο, Άλεφ, Κρίστισιτς (70’ Μπότος), Μάνταλος, Μπακάκης, Μπογέ (74’ Κλωναρίδης), Πόνσε (58’ Λιβάγια).

Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Ζιούλης, Φαζός, Καραγεώργης, Γκίνι, Τεγούσης, Σάλιακας (72’ Κάσσος), Σιμόν, Χαλκιαδάκης (78’ Αρναρέλλης), Ρίσκι (63’ Καραγιάννης).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ