aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΧωρίς Μήτρογλου με Εσθονία η Εθνική – Πήρε Μπουχαλάκη ο Σκίμπε

Χωρίς Μήτρογλου με Εσθονία η Εθνική – Πήρε Μπουχαλάκη ο Σκίμπε

Στη διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε τέθηκε ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος συμπεριελήφθη στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τους αγώνες με Εσθονία και Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο διεθνής επιθετικός της Μπενφίκα δεν υπολογίζεται για τον πρώτο αγώνα με την Εσθονία, αφού βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά από έναν τραυματισμό που είχε στους «αετούς». Εκτός για το παιχνίδι με τους Εσθονούς είναι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος θα εκτίσει μία ποινή της τιμωρίας του.

Στους «εκλεκτούς» του ομοσπονδιακού τεχνικού βρίσκεται το όνομα και του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Επιστρέφουν από τιμωρίες ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο Ανδρέας Σάμαρης και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και ο τρίτος τερματοφύλακας της Εθνικής, με πιθανότερο τον Γιάννη Ανέστη της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ