aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΑγωνία στην Εθνική: Αναγκαστική αλλαγή ο Σωκράτης

Αγωνία στην Εθνική: Αναγκαστική αλλαγή ο Σωκράτης

Νέος πονοκέφαλος για τους ανθρώπους της εθνικής προέκυψε το βράδυ του Σαββάτου. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι της Ντόρτμουντ απέναντι στην Μπάγερν. Ο διεθνής στόπερ τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση. Στην προσπάθειά του να κόψει τον Κομάν στο 35ο λεπτό, ο εξτρέμ της Μπάγερν τον πάτησε άθελά του.

Ο Σωκράτης αποχώρησε για μερικά λεπτά (μάλιστα σε αυτό το διάστημα η Ντόρτμουντ δέχτηκε και δεύτερο γκολ, 0-2 από τον Λεβαντόφσκι) κι όταν επέστρεψε έκανε χαρακτηριστική κίνηση προς τον πάγκο ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Έτσι πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια με τον Τόγιαν να περνάει στη θέση του στο 42′.

Πλέον μένει να φανεί η σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει κι αν θα είναι σε θέση να προλάβει τις αναμετρήσεις κόντρα στους Κροάτες για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Υπενθυμίζεται πως το πρώτο παιχνίδι είναι στο Ζάγκρεμπ την ερχόμενη Πέμπτη (09/11) και το δεύτερο στο Φάληρο την επόμενη Κυριακή (12/11).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ