Θέλει το… «μπαμ» με Μπαλοτέλι!

H Κροτόνε θα βρεθεί τη νέα σεζόν για πρώτη φορά στην ιστορία της στα σαλόνια της Serie A καθώς εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στην Serie B, με τον πρόεδρο της ομάδας να ετοιμάζει το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού, καθώς ο ίδιος δήλωσε ότι είναι διατεθειμένος να φέρει στην Καλαβρία τον σούπερ Μάριο.

ΤΟΥ ΒΑΣΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ο σχεδιασμός της νέας σεζόν για την ομάδα της Καλαβρίας έχει ξεκινήσει, και ο πρόεδρος της ομάδας, Ραφαέλε Βρένα, τονίζει σε δηλώσεις του πως έχει σκοπεύει να φέρει ένα «μεγάλο» όνομα στην ομάδα και να απευθύνεται στον «Σούπερ Μάριο».

Ο πρόεδρος της Κροτόνε δήλωσε στο sky sports Italia «Θέλουμε να φέρουμε έναν πρωτοκλασάτο παίκτη στην Κροτόνε το καλοκαίρι. Έχουμε πολύ καλή φήμη στο να βοηθάμε ποδοσφαιριστές να αναγεννήσουν την καριέρα τους σε δύσκολες στιγμές. Γιατί όχι τον Μπαλοτέλι λοιπόν, ανοίγοντας  με αυτό τον τρόπο την… όρεξη στους φίλους της ομάδας.

Ο «Σούπερ Μάριο» ανήκει στην Λίβερπουλ, όμως θεωρείται ξένο σώμα και προσπαθεί να βρει… λύσεις να τον ξεφορτωθεί. Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματα του στη Μίλαν (4 γκολ σε 28 εμφανίσεις), με τις προσθέσεις των «ροσονέρι» να παραμένουν άγνωστες.

 

 

 

ΜΕΣΩΒΑΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ