aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σκόραρε ο Κάστανος, αλλά το Coppa Italia στην Ίντερ

Τα ματς μεταξύ Ίντερ και Γιουβέντους έχουν πάντα ενδιαφέρον και πάθος είτε πρόκειται για Serie A, είτε για την Primavera, τη μικρότερη ηλικιακή κατηγορία δηλαδή. Πόσο μάλλον, όταν διακυβεύεται η κατάκτηση του Coppa Itallia (Κύπελλο της γειτονικής χώρας).

Στο “Σαν Σίρο”, η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ, στο 34ο λεπτό, με τον 18χρονο διεθνή Κύπριο μεσοεπιθετικό, Γρηγόρη Κάστανο.kastanos

Ωστόσο, οι “νερατζούρι” ισοφάρισαν στο 77ο λεπτό μετά από εξαιρετική ενέργεια του 19χρονου διεθνούς Αλβανού επιθετικού, Ρέι Μανάι, τον οποίον μεταγραφικά σενάρια εμπλέκουν με τον Παναθηναϊκό.

Κι ενώ ο γκολκίπερ της “Γηραιάς Κυρίας”, είχε βγει στις καθυστερήσεις να βοηθήσει τους συμπαίκτες του να πετύχουν το νικητήριο γκολ, αυτοί που “χαμογέλασαν” ήταν οι “νερατζούρι” με τον Τζόντα να χαρίζει με γκολ στην αντεπίθεση το Coppa Italia Primavera στην ομάδα του Μιλάνου.

Στο τέλος επικράτησε σύρραξη μεταξύ ποδοσφαιριστών και τεχνικών επιτελείων των δύο ομάδων, μετά από διαμαρτυρίες παικτών και τεχνικής ηγεσία της Γιουβέντους για τους πανηγυρισμούς των συναδέλφων τους, της Ίντερ, με αποτέλεσμα την αποβολή των Φαβίλι (επιθετικός της Γιουβέντους) και Βέκι (προπονητής της Ίντερ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ