aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σκάνδαλο με ροζ βίντεο της κόρης του Φίγκο (pics)

Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί τεράστιο θέμα στο διαδίκτυο με την κόρη του Λουίς Φίγκο, Ντανιέλα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχουν διαρρεύσει ορισμένες καυτές φωτογραφίες και βίντεο. Η 18χρονη κόρη του παλαίμαχου Πορτογάλου άσου, ξεκαθάρισε ότι το ανάρμοστο βίντεο που κυκλοφόρησε είναι ψεύτικο και πως σε καμία περίπτωση δεν είναι εκείνη που απεικονίζεται.

Διαβάστε επίσης: Φίγκο για Ρονάλντο: «Ουδείς αναντικατάστατος»

Το ίδιο πράττει και η οικογένεια Φίγκο, θέλοντας να απαλλάξει τη 18χρονη Ντανιέλα από το συμβάν. Η Ντανιέλα Φίγκο δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την ανάρτηση, ούτε πώς ανάρμοστες φωτογραφίες της και βίντεο εμφανίστηκαν σε εφαρμογές τόσο στο Ιnstagram, όσο και στο WhatsApp. Όπως ανέφερε η ίδια, μία άλλη κοπέλα προσποιήθηκε πως είναι εκείνη, με συνέπεια να προκληθεί όλη αυτή η αναστάτωση.

Διαβάστε επίσης: Ο Φίγκο αποκάλυψε γιατί έφυγε από την «Μπάρσα»!

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Πρόσφατα υπήρξαν ανάρμοστες φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram και στο WhatsApp μιας κοπέλας που ισχυρίζεται ότι είμαι εγώ. Θέλω να είμαι σίγουρη ότι όλοι καταλαβαίνουν πως αυτές οι εικόνες είναι ψεύτικες και πως αλήθεια δεν είμαι εγώ!!! Πραγματικά δεν καταλαβαίνω όλο αυτό που έχει γίνει και είναι λυπηρό να βλέπεις κάποιους ανθρώπους που αρέσκονται στο να δημιουργούν τέτοιες λανθασμένες δηλώσεις για εικόνες και βίντεο κάποιου που δεν γνωρίζουν καν».

Important ⬆️

A post shared by Daniela Svedin Figo (@danielasfigo) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ