aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά Νέα«Σφήνα» στη Μίλαν για Βιλένα ο Παναθηναϊκός! (vid)

«Σφήνα» στη Μίλαν για Βιλένα ο Παναθηναϊκός! (vid)

Έντονη πίεση στον 21χρονο πολλά υποσχόμενο Ολλανδό μέσο, Τόνι Βιλένα, ασκεί τον τελευταίο καιρό ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι όπως αποκαλύπτουν τα ρεπορτάζ των Ιταλών δημοσιογράφων που ασχολούνται με τη Μίλαν!

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων της Ολλανδίας εντάσσεται μεταξύ των παικτών που απασχολούν την ομάδα του Μιλάνου, η οποία ωστόσο βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και οι αλλαγές που έπονται σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο, της αφαιρούν τη δυνατότητα να προβεί σε άμεσες μεταγραφικές κινήσεις.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο Παναθηναϊκός, δια μέσου του Στραματσόνι, προσπαθεί να ψήσει τον Βιλένα που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, ως κεντρικός μέσος από αριστερά αλλά και ως αριστερός εξτρέμ.

Ενδεικτικό είναι το σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας”stadio24.com” που αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: “Η Μίλαν είναι αναγκασμένη να περιμένει τις εξελίξεις στα διοικητικά της αλλά και την οριστική της κατάληξη στη βαθμολογία του Καμπιονάτο πριν κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Οι Μιλανέζοι θα ήθελαν πάντως να κάνουν την πρώτη τους κίνηση με την απόκτηση του Τόνι Βιλένα. Για τον αρχηγό της Εθνικής Ελπίδων της Ολλανδίας έχει δείξει ενδιαφέρον και η Σαουθάμπτον, αλλά το πιο ισχυρό πρέσινγκ αυτή τη στιγμή γίνεται στην πλευρά του παίκτη από τον Αντρέα Στραματσόνι που τον θέλει διακαώς στην Αθήνα από τη νέα σεζόν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ