aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ξέρανε» την Ρόμα η Κάλιαρι (όλα τα αποτελέσματα-videos)

«Ξέρανε» την Ρόμα η Κάλιαρι (όλα τα αποτελέσματα-videos)

Κάλιαρι και… τέζα η Ρόμα! Οι Τζιαλορόσι προηγήθηκαν 2-0 μέσα στη Σαρδηνία αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια (2-2), ελάχιστα λεπτά πριν το φινάλε.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με πέναλτι του Περότι στο 6’ και με το ξεκίνημα της επανάληψης (46’), έκαναν δύο τα τέρματά τους με ωραίο πλασέ του Στρούτμαν από κοντά.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ με γκολ του Μποριέλο στο 56’ και στο τελευταίο μισάωρο πίεσαν ασφυκτικά τη Ρόμα, φτάνοντας τελικά στην ισοφάριση. Ήταν το 88ο λεπτό όταν ο Σάου βρήκε ελάχιστα με το κεφάλι τη μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα για να διαμορφωθεί το τελικό 2-2.

Δύσκολη νίκη και για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, Φιορεντίνα που επικράτησε 1-0 της Κιέβο αλλά είδε τρεις παίκτες της να τραυματίζονται. Τα κακά μαντάτα για την ομάδα του Πάουλο Σόουζα ξεκίνησαν στο 8’ όταν ο Βετσίνο αποχώρησε τραυματίας για να ακολουθήσει στο 40’ ο Ταταρουσάνου.

Ενδιάμεσα και συγκεκριμένα στο 28’ ο Σάντσες είχε καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να πετύχει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Ο σκόρερ, πάντως, βγήκε και αυτός από το παιχνίδι όταν στο 60ο λεπτό τραυματίστηκε από μαρκάρισμα αντιπάλου.

Το σκορ της βραδιάς ήρθε από την Τορίνο, η οποία διέλυσε με 5-1 την Μπολόνια. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μπελότι που πέτυχε χατ-τρικ ενώ έχασε και ένα πέναλτι με τα άλλα δύο τέρματα των θριαμβευτών να πετυχαίνουν οι Μαρτίνες και Μπασέλι. Για την Μπολόνια είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ταϊντέρ.

Τις νίκες τους ντούμπλαραν οι Τζένοα (3-1 την Κροτόνε), Σασουόλο (2-1 την Πεσκάρα) και Σαμπντόρια (2-1 την Αταλάντα) και με τους έξι βαθμούς που έχουν στην κατοχή τους, βρίσκονται παρέα στην κορυφή της βαθμολογίας με τη Γιουβέντους.

Τέλος, η Ουντινέζε επικράτησε 2-0 της Έμπολι και πήρε το πρώτο της τρίποντο στο νέο πρωτάθλημα. Ο Φελίπε άνοιξε το σκορ στο 3’ και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πέριτσα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο Καρνέζης αγωνίστηκε σε όλο το ματς, ενώ ο Κονέ πέρασε ως αλλαγή στο 80ο λεπτό στη θέση του Εβαντζελίστα.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 27 Αυγούστου

Λάτσιο – Γιουβέντους 0-1
(66’ Κεντίρα)

Νάπολι – Μίλαν 4-2
(18’, 33’ Μίλικ, 74’, 93′ Καγεχόν – 51’ Νιάνγκ, 55’ Σούσο)

Κυριακή 28 Αυγούστου

Ίντερ – Παλέρμο 1-1
(72′ Ικάρντι / 48′ Ρισπόλι)

Κάλιαρι – Ρόμα 2-2
(56’ Μποριέλο, 88’ Σαού / 3’ Περότι πέν, 46’ Στρούτμαν)

Κροτόνε – Τζένοα 1-3
(34’ Παλαντίνο / 51’ Γκάκπε, 54’, 64’ Παβολέτι)

Φιορεντίνα – Κίεβο 1-0
(29’ Σάντσες)

Σαμπντόρια – Αταλάντα 2-1
(35’ Κουαλιαρέλα πέν., 45’ Μπαρέτο / 27’ Κέσι)

Σασουόλο – Πεσκάρα 2-1
(38’ Ντεφρέλ, 67’ Μπεράρντι / 81’ Μανάι)

Τορίνο – Μπολόνια 5-1
(28’, 38’, 89’ Μπελότι, 53’ Μαρτίνες, 80’ Μπασέλι / 32’ Ταϊντέρ)

Ουντινέζε – Έμπολι 2-0
(3’ Φελίπε, 90’+5’ Πέριτσα)

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (10-11/9)

Αταλάντα – Τορίνο
Μπολόνια – Κάλιαρι
Κιέβο – Λάτσιο
Έμπολι – Κροτόνε
Τζένοα – Φιορεντίνα
Γιουβέντους – Σασουόλο
Μίλαν – Ουντινέζε
Παλέρμο – Νάπολι
Πεσκάρα – Ίντερ
Ρόμα – Σαμπντόρια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ