aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Βρήκε ομάδα ο Φίλιπο Ιντζάγκι

Την πρόσληψη του Φίλιπο Ιντσάγκι στην τεχνική της ηγεσία ανακοίνωσε η Βενέτσια, με τον ιταλικό σύλλογο να μη γνωστοποιεί ωστόσο τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του. Αύριο η παρουσίαση στον Τύπο.

Στον πάγκο της Βενέτσια θα καθίσει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Φίλιπο Ιντσάγκι, με τον ιταλικό σύλλογο να ανακοινώνει της έναρξη της συνεργασίας της με τον «Πίπο», αλλά να μην αποκαλύπτει τη χρονική διάρκεια αυτής.

Ο Ιντσάγκι, ο οποίος θα πιάσει δουλειά την 1η Ιουλίου, θα παρουσιαστεί αύριο στον Τύπο, με την άρτι προβιβασθείσα στη τρίτη τη τάξει κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου ομάδα να ευχαριστεί τη Μίλαν που της επέτρεψε να ανακοινώσει την πρόσληψή του, ενώ τυπικά δεν έχει τελειώσει το συμβόλαιό του με τους «ροσονέρι».

Ο 42χρονος πλέον Ιντσάγκι είχε καθοδηγήσει την Μίλαν τη σεζόν 2014-2015 (39 ματς, 14 νίκες, 13 ισοπαλίες, 12 ήττες), ενώ φέτος είχε ρόλο στο τεχνικό επιτελείο αρχικά του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και εν συνεχεία του Κρίστιαν Μπρόκι. Προκάτοχός του στον πάγκο του συλλόγου από τη Βενετία, ήταν ο Τζιανκάρλο Φαβάριν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ