aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒόμβα… με Πάουλο Σόουζα!

Βόμβα… με Πάουλο Σόουζα!

Σε δύσκολη θέση παραμένει ο Φιντσέτζο Μοντέλα στην τεχνική ηγεσία των «ροσονέρι». Η «λευκή» ισοπαλία (0-0) που παραχώρησε η Μίλαν στην ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική του Europa League μεγάλωσε την κριτική που δέχεται ο Ιταλός προπονητής της ομάδας του ιταλικού Βορρά και μάλιστα έχουν ενταθεί οι φήμες για αποχώρησή του από τον πάγκο.

Παράλληλα, στον Τύπο της γειτονικής χώρας έχει ξεκινήσει και η… ονοματολογία για τον διάδοχό του. Βασικός στόχος των ανθρώπων της Μίλαν είναι ο Κάρλο Αντσελότι, όμως, ο Ιταλός κόουτς δεν ενδιαφέρεται να εργαστεί μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, μετά την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου.

Έτσι, ο επόμενος… επικρατέστερος είναι ο Πάουλο Σόουζα. Ο Πορτογάλος αποχώρησε το καλοκαίρι από τον πάγκο της Φιορεντίνα και στα υψηλά κλιμάκια των «ροσονέρι» υπάρχει θετικό… κλίμα για τον πρώην μέσο του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, στην λίστα υπάρχουν και τα ονόματα των Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, Βάλτερ Ματσάρι και Λοράν Μπλαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ