aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤο 10% του Μανωλά στην Μπαρτσελόνα!

Το 10% του Μανωλά στην Μπαρτσελόνα!

Το «Non Paper» αποκαλύπτει τη μυστική συμφωνία των «μπλαουγκράνα» με την Ρόμα για τον διεθνή Έλληνα αμυντικό.

Εδώ ο Μανωλάς, εκεί ο Μανωλάς, ποια θα είναι η ομάδα που θα τα βρει με την Ρόμα και θα αποσπάσει την υπογραφή του Κώστα Μανωλά;…

Είναι τέτοια η δημοτικότητα του Έλληνα διεθνούς κεντρικού στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη, που εν μέσω μεταγραφικής περιόδου προσφέρει άφθονη…τροφή στα ρεπορτάζ.

Ο ρωσικός…γάμος με την Ζενίτ «ναυάγησε», ενώ εσχάτως η Γιουβέντους έχει μπει δυνατά στο κυνήγι της απόκτησης του, βλέποντας στο πρόσωπο του 26χρονου στόπερ τον διάδοχο του Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν.

Ωστόσο οι «μπιανκονέρι» οφείλουν να γνωρίζουν πως ο Μανωλάς δεν ανήκει 100% στη Ρόμα, καθώς ένα μικρό ποσοστό των δικαιωμάτων του διατηρεί άλλος σύλλογος.

Ποιος είναι αυτός;…

Όχι πάντως ο Ολυμπιακός, αφού να θυμίσουμε πως στη συμφωνία της Ρόμα με την πειραϊκή ομάδα όταν πουλήθηκε ο Μανωλάς, υπήρξε ένας όρος που όριζε ότι μέχρι το καλοκαίρι του 2016 οι “ερυθρόλευκοι” θα έπαιρναν το 50% των χρημάτων απ’ την πώλησή του! Αυτό το καλοκαίρι πέρασε και μαζί…πέταξε και το ποσοστό που δικαιούνταν τα παιδιά του Πειραιά.

Το περασμένο καλοκαίρι όμως συνέβη και κάτι άλλο. Η Μπαρτσελόνα έδωσε δανεικό τον Τόμας Βερμάελεν στη Ρόμα κι έκανε τότε μια μυστική συμφωνία με την ιταλική ομάδα.

Τι είδους συμφωνία;…

Όχι μόνο να έχει το προβάδισμα ή αλλιώς τον πρώτο λόγο σε ενδεχόμενη μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού. Εκείνη η συμφωνία κρύβει ένα μεγάλο παρασκήνιο που θα αποκαλύψει η στήλη.

Οι «μπλαουγκράνα» εξασφάλισαν το πάνω χέρι για τον Μανωλά, συν ένα ποσοστό 10% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή το οποίο δεν ανακοινώθηκε ποτέ!

Και σε περίπτωση η Ρόμα έχει πρόταση για πώληση του παίκτη, τότε οι Καταλανοί, θα έχουν το δικαίωμα να «ματσάρουν» την πρόταση αν θελήσουν και να αποκτήσουν και το υπόλοιπο 90% των δικαιωμάτων του Μανωλά. Αυτά τα θέματα, μόνο στο «Non Paper».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ