aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Συμφώνησαν Γιουβέντους - Ντάνι Άλβες»

«Συμφώνησαν Γιουβέντους – Ντάνι Άλβες»

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του Ντάνι Άλβες.  Όπως αποκάλυψε η «Gazzetta Dello Sport», η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνος μπακ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας (με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο) με ετήσιες αποδοχές ύψους 3.5 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

«Υπογράφει μέσα στην εβδομάδα», λέει η ιταλική εφημερίδα, «ίσως και μέσα στις επόμενες 72 ώρες ολοκληρωθεί η συμφωνία» υποστηρίζει η «Repubblica», με το «Sport Mediaset» να ρίχνει μια ακόμα παράμετρο στο τραπέζι.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα, η σύντροφος του Άλβες, Χοάνα Σαν έχει συμφωνήσει με πρακτορείο μοντέλων στην Ιταλία, κάτι που έρχεται να ενισχύσει το σενάριο περί οριστικού deal του 33χρονου με την «Γηραιά Κυρία».

«Ο Ντάνι δεν κάνει σχέδια να αποχωρήσει από την Μπαρσελόνα. Είναι πολύ χαρούμενος με το ρόλο του στην ομάδα και θέλει να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με αυτή», είχε δηλώσει προ ημερών η εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε πως ο Άλβες μπορεί να λύσει μονομερώς το συμβόλαιό του αν ενεργοποιήσει τη σχετική οψιόν έως την Κυριακή 5 Ιουνίου, κάτι που είχε συμφωνηθεί στην τελευταία επέκταση της συνεργασίας του με την Μπαρσελόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ