aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣτο στόχαστρο της Γιουβέντους ο Ινιέστα

Στο στόχαστρο της Γιουβέντους ο Ινιέστα

H Γιουβέντους κατέκτησε το νταμπλ στην Ιταλία, γράφοντας ιστορία, αφού σήκωσε το πρωτάθλημα για 6η σερί σεζόν, το οποίο αποτελεί ρεκόρ για τη Serie A. Μάλιστα, στις 3 Ιουνίου θα έχει τη δυνατότητα να πανηγυρίσει το τρεμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία της, καθώς κοντράρεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League.

Παρ’ όλα αυτά, οι διοικούντες τους «μπιανκονέρι» έχουν αρχίσει να προετοιμάζουν το μεταγραφικό πλάνο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα, σε περίοπτη θέση βρίσκεται το όνομα του Αντρές Ινιέστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera.

Το συμβόλαιο του αρχηγού της «Μπάρτσα» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 και μέχρι στιγμής οι δύο πλευρές δεν έχουν μπει σε συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους. Αυτή την παράμετρο θέλουν να εκμεταλλευτούν οι διοικούντες τη Γιουβέντους προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Θυμίζουμε πως είναι πολιτική της «Γιούβε» να προχωρά στην απόκτηση έμπειρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μπορούν να ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας. Τελευταία παραδείγματα οι Αντρέα Πίρλο, Πατρίς Εβρά και Ντάνι Άλβες, τους οποίους οι «μπιανκονέρι» απέκτησαν ως ελεύθερους και είδαν την απόφασή της να δικαιώνεται 100%.

Βέβαια, η ισπανική εφημερίδα “Mundo Deportivo” δεν δίνει πολλές ελπίδες στην μετακόμιση του Ινιέστα στο Τορίνο, στηριζόμενη σε όσα έχει δηλώσει κατά καιρούς ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα». Ο Ινιέστα έχει εκφράσει τη θέλησή του να ολοκληρώσει την καριέρα του στο υψηλότερο επίπεδο, με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να μεταγραφεί σε κάποια ανταγωνίστρια ομάδα των Καταλανών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ