aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην πόρτα της εξόδου της Ίντερ ο Έντερ

Στην πόρτα της εξόδου της Ίντερ ο Έντερ

Ολικό… λίφτινγκ θα κάνει η Ίντερ το φετινό καλοκαίρι, με στόχο να είναι πιο ανταγωνιστική από τη νέα σεζόν. Η έλευση των Κινέζων επενδυτών (της Suning Holding Group) στο Μιλάνο, φέρνει με τη σειρά της αρκετά χρήματα που θα ξοδευτούν για μεταγραφές – κοντά στα 250 εκατομμύρια ευρώ – αλλά θα χρειαστεί παράλληλα να πουληθούν και ορισμένοι παίκτες, ανάμεσα τους και ο Έντερ, ώστε να υπάρξει χώρος για τα νέα αποκτήματα.

Όπως υποστηρίζει και η «Gazzetta dello Sport», οι «νερατζούρι» σκοπεύουν να πουλήσουν τον (Βραζιλιάνο στην καταγωγή αλλά) πολιτογραφημένο Ιταλο για ένα ποσό κοντά στα 14 εκατομμύρια ευρώ. Πολλοί, μάλιστα, συνδέουν τον Έντερ με την Γιανγκσού Σούνινγκ, ομάδα που επίσης ανήκει στον ίδιο επιχειρηματικό όμιλο των επενδυτών της Ίντερ, χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται από την μεριά των Ιταλών.

Εκτός από τον Έντερ, στη λίστα των προς πώληση παικτών βρίσκονται οι Χέϊσον Μουρίγιο, Γκάρι Μεδέλ και Μαρσέλο Μπρόζοβιτς. Οι Μιλανέζοι θα είναι δεκτικοί στην αποχώρηση τους, εάν προκύψουν προτάσεις των 10 με 15 εκατομμυρίων, τα οποία με τη σειρά τους θα διατεθούν για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ