aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣιμόνε Ιντζάγκι: «Στόχος για τη Λάτσιο η κορυφή»

Σιμόνε Ιντζάγκι: «Στόχος για τη Λάτσιο η κορυφή»

Άκρως φιλόδοξος για τους στόχους της Λάτσιο εμφανίστηκε ο τεχνικός του κλάμπ, Σιμόνε Ιντζάγκι μιλώντας σε ιταλικό ΜΜΕ.

«Προερχόμαστε από 6 συνεχόμενες νίκες μετά την ήττα από τη Νάπολι. Οι παίκτες απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο, τους αρέσει να δουλεύουν μαζί και φιλοδοξούμε να φτάσουμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Βρισκόμαστε σε εξαιρετική κατάσταση όμως η σεζόν είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο. Οι συνεχόμενοι αγώνες δημιουργούν μία περίπλοκη κατάσταση και οφείλουμε να «γεμίσουμε» τις «μπαταρίες» μας σωματικά και πνευματικά» τόνισε ο 41χρονος κόουτς.

Επιπλέον ο Ιντζάγκι αναφέρθηκε στην προσεχή αγωνιστική υποχρέωση των «λατσιάλι» καθώς και στον αδελφό του Πίπο, ο οποίος βρίσκεται στη Serie B καθοδηγώντας τη Βενέτσια.

«Κάθε παιχνίδι του πρωταθλήματος συνιστά μία ιδιαίτερα σκληρή δοκιμασία. Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε τη Μπολόνια εκτός έδρας. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, οι αντίπαλοι αποτελούν ένα εξαιρετικό σύνολο και ιδιαίτερα στην έδρα τους παρουσιάζονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.

Θεωρώ πως ο Πίπο τα καταφέρνει καλύτερα από εμένα. Προβίβασε τη Βενέτσια στη Serie B και έχει δημιουργήσει ένα καταπληκτικό σύνολο. Μολονότι υπάρχουν ομάδες με μεγαλύτερο προϋπολογισμό βρίσκεται σε θέση ανόδου» πρόσθεσε ο Ιντζάγκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ