aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣε συζητήσεις με Βιδάλ η Ίντερ

Σε συζητήσεις με Βιδάλ η Ίντερ

Ο Χιλιανός μέσος δείχνει να αναζητά την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη μακριά από το «Αλιάνζ Αρένα», καθώς δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του νέου προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Νίκο Κόβατς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sportmediaset», η Ίντερ εμφανίζεται πολύ κοντά στην απόκτησή του, αφού κινήθηκε αρκετά γρήγορα και ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για ενδεχόμενη συνεργασία.

Με βάση πάντα το δημοσίευμα, οι συζητήσεις των δύο πλευρών κυμάνθηκαν σε πολύ καλό επίπεδο, γεγονός που εμφανίζει πολύ πιθανή την συμφωνία μεταξύ ιταλικού συλλόγου και ποδοσφαιριστή.

Το μοναδικό εμπόδιο, που ίσως χαλάσει την πιθανή μετακίνηση του Χιλιανού άσσου στο Μιλάνο αποτελεί το ύψος των χρηματικών αξιώσεων της Μπάγερν.

Η Ίντερ εμφανίζεται διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό μεταξύ 23 – 24 εκατομμυρίων ευρώ για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, την ίδια ώρα που ο γερμανικός σύλλογος φέρεται να ζητά 30 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το συμβόλαιο του Αρτούρο Βιδάλ με τους «Βαυαρούς» ολοκληρώνεται σε 12 μήνες, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει «σύμμαχο» της Ίντερ στην προσπάθεια απόκτησης του.

Την περσινή σεζόν, ο έμπειρος άσσος πραγματοποίησε 35 εμφανίσεις με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και με απολογισμό 6 γκολ και 2 ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ