aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡόμα στο... περπατητό! (video)

Ρόμα στο… περπατητό! (video)

Η Ρόμα επιβεβαίωσε ότι έχει την πιο παραγωγική επίθεση στην Σέριε Α και με το εύκολο 4-1 επί της Παλέρμο πλησίασε στους δύο βαθμούς την κορυφή.

Η μάχη ήταν εκ των προτέρων, άνιση. Η καλύτερη επίθεση της Σέριε Α, απέναντι στην χειρότερη άμυνα. Η Ρόμα ήταν στοιχειωδώς σοβαρή και έκανε τα εύκολα, ακόμα… ευκολότερα απέναντι στην Παλέρμο στο 4-1 για τους «τζιαλορόσι», που πλησίασαν στους δύο βαθμούς την κορυφή.

Η ατομική ενέργεια του Σαλάχ ακριβώς στο ημίωρο (30’) έφερε το 1-0 για την Ρόμα και κάπου εκεί το πράγμα πήρε τον δρόμο του. Μία γκέλα του τερματοφύλακα Πόσαβετς σε φάουλ του Παρέδες (η μπάλα έσκασε μπροστά του) έφερε το 2-0 στο ξεκίνημα της επανάληψης, ενώ λίγο αργότερα (58’) ο πολύ φορμαρισμένος Τζέκο εδραίωσε την θέση του στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ (8 γκολ), με το 3-0 για την ομάδα του Σπαλέτι.

Το γκολ της τιμής από τον Κουεσόν για την Παλέρμο (80′, 3-1) φαίνεται ότι θύμωσαν τους Ρωμαίους, που βρήκαν ακόμα ένα γκολ στο τελικό 4-1, με τέταρτο διαφορετικό σκόρερ τον Ελ-Σααραουί (82′).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ