Ρίχνει «βόμβα» η Ίντερ!


Οι νέοι ιδιοκτήτες της Ίντερ είναι έτοιμοι να φέρουν ξανά την ομάδα του Μιλάνου στο ιταλικό ποδοσφαιρικό προσκήνιο και -μεταξύ άλλων- ο σχεδιασμός τους περιλαμβάνει την ένταξη μιας ηγετικής φυσιογνωμίας στη μεσαία γραμμή της ομάδας, κάτι το οποίο φέρονται να βλέπουν στον Ντανιέλε Ντε Ρόσι της Ρόμα!

Υπό άλλες συνθήκες μια τέτοια μεταγραφή θα ήταν ανέφικτη, ωστόσο το γεγονός ότι ο Ιταλός δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του με τους Ρωμαίους (λήγει σε δύο μήνες), κάνει τους «νερατζούρι» να ευελπιστούν. Όπως αναφέρει το Sky Sports Italia, η πρόταση από πλευράς Μιλανέζων θα προσφέρει συνολικά 5.500.000 ευρώ στον Ιταλό μέσο για δύο έτη (1+1).

Βεβαίως, οι τζιαλορόσι δεν έμειναν άπραγοι, καθώς αντέδρασαν καταθέτοντας βελτιωμένη πρόταση 1+1 ετών στον 34χρονο, με καθαρές ετήσιες αποδοχές στα 3.000.000 ευρώ (η πρώτη ήταν στα 2.000.000) και ορισμένα μεγάλα μπόνους. Παράλληλα, το ρεπορτάζ αναφέρεται στο ενδεχόμενο η Μίλαν να κάνει κίνηση για τον ποδοσφαιριστή, ενώ φυσικά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχουμε νέα απάντηση της Ίντερ, με ακόμη καλύτερη πρόταση προς τον Ιταλό μέσο.

Ο Ντε Ρόσι είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς παίκτες στην ιστορία της Ρόμα, στην οποία βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια της 16ετούς επαγγελματικής καριέρας του. Τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 27 εμφανίσεις στη Serie A, πετυχαίνοντας 1 γκολ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ