aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ρεάλ: «Πρώτος στόχος ο Ικάρντι»

Η Ρεάλ αναμένεται να κινηθεί δυναμικά στο μετεγγραφικό πεδίο το φετινό καλοκαίρι και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν αναφορικά με τους στόχους της ισπανικής ομάδας. Ένα από αυτά φιλοξενεί στις σελίδες της η ιταλική εφημερίδα «Κοριέρε Ντέλο Σπορ», αναφέροντας πως οι μερένχες δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μάριο Ικάρντι από την Ίντερ.

Σύμφωνα μάλιστα με το σχετικό ρεπορτάζ, η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου είναι διατεθειμένη να καταβάλει στην Ίντερ το ποσό που προβλέπει η ρήτρα στο συμβόλαιο του νεαρού φορ. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά η Ρεάλ Μαδρίτης θα βγάλει από τα ταμεία της 110 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να μετακομίσει ο Ικάρντι στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο Ικάρντι έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις τη φετινή αγωνιστική περίοδο, έχοντας πετύχει 18 γκολ σε 20 ματς πρωταθλήματος με τη φανέλα των «νερατζούρι», εκτοξεύοντας τις μετοχές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ