aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρόκριση μετά από 14 πέναλτι για Ίντερ κόντρα σε ομάδα της Serie C

Πρόκριση μετά από 14 πέναλτι για Ίντερ κόντρα σε ομάδα της Serie C

Παραλίγο να γίνει μία από της μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Κυπέλλου Ιταλίας, αλλά ο Παντέλι έσωσε την Ίντερ. Οι «νερατζούρι» έμεναν στο 0-0 για 120 λεπτα κόντρα στην ηρωική Πορντενόνε και στα πέναλτι χρειάστηκαν τρεις αποκρούσεις του Παντέλι για να νικήσει στο τέλος η ομάδα του Σπαλέτι με 5-4.

O Σπαλέτι επέλεξε όπως ήταν λογικό, να ξεκουράσει κάποιους βασικούς κόντρα στην Πορντενόνε, ομάδα γ’ εθνικής. Ωστόσο η ενδεκάδα που παρέταξε είχε μέσα έμπειρους παίκτες όπως οι Ρανόκια, Ναγκατόμο, Σκρίνιαρ, Γκαλιαρντίνι, Βεσίνο και Έντερ. Παρόλα αυτά στο πρώτο μέρος η Πορντενόνε ήταν εκείνη που άγγιξε το γκολ καθώς είχε δοκάρι στο 31’ με τον Μανιάγκι. Η Ίντερ έχασε μια σημαντική ευκαιρία με τον Καραμό στο 49’ αλλά στο 53’ η Πορντενόνε έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Μάτζα.

Ο Σπαλέτι έριξε στο ματς τους Ικάρντι, Πέρισιτς και Μπρόζοβιτς αλλά το ματς πήγε στην παράταση και στο 103’ ο Ικάρντι είχε δοκάρι. Μέσα σε όλα αυτά και ο εκπληκτικός γκολκίπερ της Πορντενόνε, Περίλι που κατέβασε ρολά για 120 λεπτά.

Έτσι η ηρωική Πορντενόνε άντεξε μέσα στο Σαν Σίρο και πήγε το ματς στα πέναλτι. OΠαντέλι απέκρουσε το πέναλτι του Μιζουράκα και ο Μπρόζοβιτς έκανε το 1-0 αλλά ο Μπουράι έκανε το 1-1. Ο Πέρισιτς έκανε το 2-1 και ο Μανιάγκι έγραψε το 2-2. Στη συνέχεια ο Περίλι είπε όχι στην εκτέλεση του Σκρίνιαρ αλλά και ο Λούλι έστειλε άουτ την μπάλα. Ο φοβερός και τρομερός, Περίλι νίκησε και τον Γκαλιαρντίνι αποκρούοντας με τα πόδια και ο Στεφάνι έκανε το 2-3. Ο Ικάρντι ισοφάρισε σε 3-3 και ο Τσιουρία έγραψε το 3-4 με τον Βεσίνο να κάνει το 4-4. Ο Παντέλι είπε όχι στον Παρόντι και ο Ναγκατόμο έγραψε το τελικό 5-4.

Τα αποτελέσματα της φάσης των 16:

Τρίτη

Ίντερ – Πορντενόνε 5-4 (πέν.) 0-0 (παρ.)

Τετάρτη

Φιορεντίνα – Σαμπντόρια (18:30)

Μίλαν – Βερόνα (21:45)

Πέμπτη

Λάτσιο – Τσιταντέλα (22:00)

Τρίτη 19/12

Νάπολι – Ουντινέζε (22:00)

Τετάρτη 20/12

Αταλάντα – Σασουόλο (16:00)

Ρόμα – Τορίνο (18:30)

Γιουβέντους – Τζένοα (21:45)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ