aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρεμιέρα με 4άρα για την Αταλάντα

Πρεμιέρα με 4άρα για την Αταλάντα

Η Αταλάντα ξεκίνησε με το δεξί τη νέα σεζόν στην Ιταλία καθώς επικράτησε εύκολα με 4-0 της νεοφώτιστης Φροζινόνε, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεχάντρο Γκόμες.

Η γηπεδούχος Αταλάντα δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στη νεοφώτιστη Φροζινόνε, την οποία και «σκόρπισε» με 4-0 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον αρχηγό της, Αλεχάντρο Γκόμες.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, ήταν εξαιρετικός και έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι στο 14ο λεπτό όταν μετά από εξαιρετική μπαλιά του Τολόι, δεν είχε πρόβλημα από κοντά να κάνει το 1-0 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 48′ και το 61′ ο 30χρονος δημιούργησε για τους συμπαίκτες του Χατέμποερ και Πάσαλιτς που έγραψαν το 3-0 τελειώνοντας την υπόθεση νίκη.

Το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε στις καθυστερήσεις με ένα καταπληκτικό σουτ ο Γκόμες έκανε το τελικό 4-0 για την Αταλάντα που έκανε πολύ καλή αρχή απέναντι στην νεοφώτιστη Φροζινόνε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ